Skip to main content
De winkelwagen is leeg

Service, maar dan op de Basis Bedrijfskleding manier!

Ouderwetse service

Onze service bestaat onder andere uit het feit dat wij naar uw locatie komen voor het nemen van de juiste maten, tevens leveren we uit per drager. Door ons uitgebreide assortiment, en de grote diversiteit aan maten, kunnen we de vermaak kosten [pompkosten] tot een minimum beperken.

Het is in ons flexibele atelier mogelijk om zeer uiteenlopende werkzaamheden te laten verrichten. Denk daarbij aan het korter of langer maken van de diverse kledingstukken, het innemen of uitleggen van pantalon, rok of jurk en het verkorten van mouwen van een colbert of overhemd, uiteraard met het behoud van het mouwhuis.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om eigen kleding te ontwikkelen, geheel volgens patroon. Ook bij het aanpassen van bestaande patronen kunnen wij u adviseren. Creatieve bijstand van Freelance ontwerpsters, met jaren ervaring in de branche, maakt het mogelijk om unieke concepten te ontwikkelen.

Nauwe samenwerking met enkele professionele wasserijen, welke werken volgens de laatste Europese wet en regelgeving, biedt u de mogelijkheid uw organisatie te ontzorgen en de logistiek uit handen te geven.

Na ontwikkeling van een concept zien wij erop toe dat het concept tijdens het productieproces wordt beheerd en de uitstraling wordt bewaakt. Met gepaste trots kunnen wij melden dat dit alles heeft geresulteerd in het winnen van de Corporate Fashion Award, in samenwerking met Eduard Douwes Dekker Amsterdam en De Berkel Varsseveld. 
Voor uw gemak kunnen wij centraal óf decentraal factureren... de keus is geheel aan u!

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10
Slide 11
Slide 12
Slide 13
Slide 14
Slide 15