Skip to main content
De winkelwagen is leeg

Kapperskleding

Kapperskleding

Bent u in de markt voor professionele kapperskleding? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken, u bent bij Basis Bedrijfskleding aan het juiste adres. Onze kapperskleding geeft uw personeel een hippe en formele look en wordt enkel gemaakt van de beste materialen. Bovendien ondersteund onze bedrijfskleding voor kappers uw personeel tijdens de werkzaamheden die zij dagelijks verrichten. Bestelt u voor 23:00, dan wordt de bestelling de volgende dag al geleverd. Daarnaast hanteren wij de optie om gratis te retourneren, zo staan wij garant dat uw wensen altijd vervult worden.

Trendy en nette werkkleding voor de kappers

Voor kapsalons is goede bedrijfskleding erg belangrijk. Uw kapperskleding is namelijk het visitekaartje van uw salon. Trendy en professioneel ogende werkkleding voor kappers laat uw personeel dus stralen. Naast de look van de werkkleding, moet de kleding ook functioneel en professioneel zijn. De kapperskleding moet ondersteuning bieden aan de dagelijkse werkzaamheden van kappers. functioneel goede kappersschorten en kappersmantels zijn dus erg belangrijk om goed te kunnen knippen. Nette kappersblouses en kapperspolo’s dragen bij aan de uitstraling van uw salon.

Hoge kwaliteit kappers bedrijfskleding tegen een scherpe prijs

kapperskleding zorgt ervoor dat jouw kappers en kapsters kunnen stralen op de werkvloer. Daarnaast ondersteund het de kappers en kapsters tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Bedrijfskleding voor kappers is dus niet iets wat te ligt genomen moet worden. Daarom heeft u bij ons altijd genoeg opties en kunt u kiezen uit verschillende soorten, maten, kleuren, bedrukking, borduursels en nog veel meer! Zo kunt u uw kappers kleding geheel naar eigen wens en smaak samenstellen. Moet dit dan veel geld kosten? Absoluut niet. Basis Bedrijfskleding staat voor hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Werkkleding voor kappers online bestellen

Wilt u voor uw werknemers trendy en professionele kapperskleding online bestellen? Dan kunt u uw wens zorgeloos aan Basis Bedrijfskleding toevertrouwen. Wij leveren al jaren met veel passie, hoge kwaliteit werkkleding voor salons en barbiers tegen een scherpe prijs. Als u voor 23:00 besteld, dan wordt uw bestelling de volgende dag nog geleverd. En is deze niet helemaal naar wens? Geen probleem. Bij ons kunt u altijd kosteloos retourneren.