Skip to main content
De winkelwagen is leeg

Zorgbroeken

ZORGKLEDING

Bij Basis Bedrijfskleding bent u aan het juiste adres voor al uw zorgkleding. De zorgkleding broeken die wij aanbieden zijn van hoge kwaliteit, comfortabel, professioneel en toch goedkoop. Bij ons vindt u diverse merken en pasvormen voor alle broeken. Wanneer u voor 23:00 uur bestelt, wordt uw bestelling de volgende dag al geleverd. Producten die niet aan uw wensen voldoen kunt u bij ons gratis retourneren. De zorgkleding van Basis Bedrijfskleding is professioneel, goedkoop en van erg goede kwaliteit.

PROFESSIONELE ZORGKLEDING BROEKEN

Binnen de zorgsector is zorgkleding belangrijk. Broeken binnen de zorg dienen praktischprofessioneel en betrouwbaar te zijn. Dit geldt voor elke zorgpersoneel zoals een verpleegster, arts, dokter, tandarts of meer.

ZORGKLEDING VAN BASIS BEDRIJFSKLEDING

Bij ons heeft u genoeg opties en kunt u kiezen uit verschillende soorten hoogwaardige zorgkleding. Binnen ons assortiment vindt u jacks, broeken, lange jassen, positiekleding en Sanita klompen. De zorgkleding van Basis Bedrijfskleding gaat lang mee en is ideaal om mee te werken!

ZORGKLEDING BROEKEN ONLINE BESTELLEN

Wilt u voor uw zorgwerknemers kwalitatief goede zorgbroeken online kopen? Dan bent u bij Basis Bedrijfskleding aan het juiste adres. Of het nu gaat om een Nora zorgbroek of een Milly zorgbroek, wij verkopen zorgkleding geschikt voor iedere werknemer en zorgafdeling. De kleding dient bovenal betrouwbaar te zijn en dat zijn onze broeken ook! Laat uw personeel professionaliteit uitstralen met onze zorgbroeken.

Voor ons brede assortiment zorgkleding broeken werken wij met verschillende merken zorgkleding. Zo bieden wij zorgkleding van LCF Ledub. Onze hippe zorgkleding is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Natuurlijk zijn er nog veel meer stijlvolle opties waar u uit kunt kiezen. Wat dacht u van een mooie jas van De Berkel of een stijlvolle witte zorgbroek? Een functionele en stijlvolle jas/broek die iedere zorgmedewerker moet hebben. Wacht niet langer en sla uw slag bij Basis Bedrijfskleding!      

Bent u niet specifiek op zoek naar zorgbroeken, maar wel naar zorgkleding? Geen probleem, wij bieden ook zorgjacks, zorgjassen, positiekleding en sanita klompen aan.